"BG na vodi" u centru BG, virtuelna šetnja stanovima FOTO

Beograđani i njihovi gosti će od danas, u galeriji Progres u Knez Mihailovoj ulici, imati priliku da se od upoznaju sa projektom Beograd na vodi.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 01.09.2018.

15:20

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Kompleks Beograd na vodi gradi se na ekskluzivnoj lokaciji pored Save, u centru Beograda.

Posetioci galerije će moći da dobiju više informacija o ovom jedinstvenom projektu, koji će biti dom za 14.000 stanovnika, te obuhvatiti i kulturne i obrazovne institucije, hotele i brojne sadržaje za provodjenje slobodnog vremena.
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ
Izložbeni prostor će biti otvoren svakog dana do kraja septembra, od 10 do 22 časa.

Pored makete masterplana i pojedinačnih zgrada, posetioci će uz pomoć VR tehnologije imati priliku da virtuelno prošetaju kroz stanove u okviru ove gradske celine na obali Save.

Trenutna stambena ponuda Beograda na vodi obuhvata zgrade BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora, BW Parkview i BW Vista, koje zadovoljavaju najviše standarde stanovanja, a budući vlasnici imaju na raspolaganju veliki izbor modernih jedinica različitih veličina i struktura.
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ
Osim stambenih zgrada, u okviru projekta nalazi se i BW Galerija, najveća šoping destinacija u regionu koja će na tržište doneti najpoznatije svetske brendove.

Centralno mesto nove urbane celine zauzeće impresivna Kula Beograd, buduća najviša zgrada u zemlji, koja će biti dom svetski poznatom hotelu The St. Regis Belgrade, kao i ekskluzivnim brendiranim stanovima The Residences at The St. Regis Belgrade, saopštila je kompanija Belgrade Waterfront.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: