IPSOS kupuje deo poslovanja GfK

Agencije za istraživanje tržišta i javnog mnjenja, IPSOS i GfK postigli dogovor o kupovini na globalnom nivou, potvrđeno je za B92.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

12:32

IPSOS kupuje deo poslovanja GfK
(Foto: Thinkstock)

Ipsos je postigao dogovor na globalnom nivou sa dosadašnjim konkurentom GFK o preuzimanju četiri ključna segmenta poslovanja: zadovoljstvo korisnika, zdravstvo, istraživanje inovacija i javnih poslova.

Jedan od uslova akvizicije je i preizumanja 1.000 stručnjaka iz GFK, istraživača i zaposlenih iz 25 zemalja u kojima je GfK poslovao u ovim segmentima.

"Oduševljeni smo što smo kupili 4 ključna sektora kompanije GfK riserč koje posluju na tržištu već 25 godina, sa jakim menadžmentom i posvećenim profesionalcima. Dogovor je vođen našim fokusom na pružanje najbolje moguće usluge našim klijentima i našoj ambiciji da postanemo jači u pomenutim oblastima. Ovo je važno za naš plan da budemo što je moguće bliže potrebama klijenata, i za jačanje brenda Ipsos na globalnom nivou", rekao je Didijer Truho, osnivač i direktor Ipsosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: