"Vrlo brzo auto-put Pojate-Preljina, završavamo BG-Čačak"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio danas da će vrlo brzo početi i gradnja autoputa od Pojata do Preljine.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 16.07.2018.

13:36

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

"Nedeljama i mesecima razgovaramo sa onima koji treba da investiraju u ovaj deo Srbije. Razgovaramo o gradnji autoputa Pojate - Preljina, koji će povezati Čacak, Kraljevo, Trstenik, Kruševac, Ćićevac... i uskoro krećemo i sa tim radovima i brzo ćemo da završimo", rekao je Vučić u obraćanju na svečanoj akadamiji povodom 150 godina turizma u Vrnjackoj Banji.

Predsednik Srbje je kazao da će taj autoput biti urađen baš kao što će biti završen autoput Beograd - Čačak, kao i do kraja godine Koridor 10 od Niša do Makedonije i Bugarske pre kraja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: