"Ne može se očekvati isto u BG i NS, smišljeno ulazimo"

Mionica -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nova ulaganja širom Srbije i nove investicije.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

On je rekao i da svi rade i daju sve od sebe kako bi se i nvestitori doveli u svaki deo Srbije i da se na tome planski i smišljeno radi.

Vučić je to rekao odgovrajući na pitanja novinara nakon otvaranja sporstek hale u Mionici i naznačio da se naravno ne može očekivati da investitori isto ulažu u Beograd kao u Novi Sad, ali da se namerno i smišjjeno ulaže u sva mesta u zemlji.

On je ukazao na fabrike i investicije u Kruševcu, Kraljevu, Leskovcu, Vranju, Čačku... šest fabrika u Nišu, ali istakao i značaj autoputeva i brzih saobraćajnica koje se grade i koje će dramatično pomoći u tom prvacu, bržeg dolaska inevsttora i razvoja.

Kako je rekao ulagaće se i dalje u sposrtek objekte i u tom smilsu ukazao na izgradnju Nacioonalnog stadiona u Beogradu istakavši da ćemo se tada, kada se završi, kandidovati ne samo za organizaciju Super Kupa ili Lige Evrope već i za domaćinstvo finala Lige Šampiona.

Dodao je i da je sa Crvenom Zvezdom, Partizanom, Vojvodinom i Radnuičkcim dogoveran pomoć od 35 miliona evra ukupno za obnove i modernizacije stadiona.

strana 1 od 254 idi na stranu