Vučić im obećao šampanjac, neće da izađu iz "BG na vodi"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je porodici srpskog porekla sa Novog Zelanda, koja se prva uslelila u stan u kuli Beograda na vodi, obećao šampanjac

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2018.

12:10

Vučić im obećao šampanjac, neće da izađu iz
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

On ih je pozvao da dugo i srećno žive u svom stanu, u Beogradu u Srbiji.

Vučić je na svečanosti povodom useljenja prvih stanara rekao da je bilo planirano da se svima ključevi dodele u isto vreme, ali da je ta porodica na neki način došla do njih i već se uselila.

Objasnio je da je su od strane projektanata i graditelja bili zamoljeni da ih vrate kako bi se svi ključevi zajedno uručili, što oni nisu hteli da urade "ni za živu glavu", te da su im nakon toga poslali šampanjac u stan.

"I ja vam šaljem večeras jedan šampanjac i želim da u zdravlju poživite u Srbiji, u našem Beogradu", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ujedno je pozvao i sve druge naše ljude koji žive u inostranstvu da dođu, da se vrate u svoju zemlju, ovde žive, ulože svoj novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

10 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: