Neće crkvu: Stanari "Stepe" uveli noćna dežurstva FOTO

Stanari naselja Stepa Stepanovic koji se protive gradnji crkve u svom naselju i koji su u subotu zaustavili građevinske mašine, uveli i "noćna dežurstva".

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

14:50

Neće crkvu: Stanari
(Foto: Thinkstock)

Na društvenim mrežama stanari dele fotografije na kojima navode da su uveli i noćna dežurstva pored sporne parcele. "Stepa ne spava", piše ispod jedne od fotografija.

Podsetimo, kamioni su došli za vikend da nasipaju beton na gradilištu, ali su stanari brzo reagovali i blokirali im put, pa su kamioni, prema rečima stanara, otišli.

Stanari naselja Stepa Stepanovic protive se gradnji crkve na centralnoj parceli u naselju i traže da umesto nje budu izgrađeni dom zdravlja i ostali sadržaji, što im je, kako tvrde, obećano prilikom kupovine stanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: