"Komentarišu, a propao jedini auto-put iz njive u njivu od gline"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave Milutina Mrkonjića i Dragana Đilasa o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične".

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.06.2018.

10:36

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Kako je istakla, izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda su "tragikomične i prepune političke amnezije".

"Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Đilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: 'Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!' Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i 'Velikog brata', to vam bolje ide", kaže Mihajlovićeva.

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

"Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe 'šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro', onda do punog izražaja dolazi ona narodna 'pametniji si kad ćutiš' ", kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: