Još samo 3 dana - na svim tablama nova brzina

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će Koridor 10 biti gotov do jeseni.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 14.06.2018.

09:24

Još samo 3 dana - na svim tablama nova brzina
Foto: Tanjug/Dimitrije/Goll

Ona je za RTS kazala i da su table sa dozvoljenom brzinom od 130 kilometara na čas zamenjene na jednom delu Koridora 10 i da vozači vode računa, kao i da će do nedelje biti zamenjene sve table.

"Do nedelje će biti zamenjene sve table, ali apel vozačima je da vode računa i da se pridržavaju svih znakova", rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, veću brzinu na auto-putu omogućava kvalitetno urađen Koridor 10. "To je kvalitetan i održavan auto-put na kojem imamo sve i zato možemo da pričamo o dodatnoj brzini od 130 kilometara na čas", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala i da se do kraja godine očekuje protok 52 miliona vozila Koridorom 10.

"Imali smo 2014. godine protok od 34 miliona vozila Koridorom 10, a do kraja godine očekujemo da protok bude 52 miliona. To za nas znači otvarnaje novih fabrika, restorana, pumpi. Srbija je najbrža tura izmedju Istoka i Zapada", rekla je ministarka i dodala da će Koridor 10 biti završen na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: