Vučić: Tamo kao da nisu doručkovali, u Lidlu nasmejani

Otvaranjem Lidlovog logističkog centra je korak ka dugačkom putu dostizanja evropskog standarda života, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

10:05

Vučić: Tamo kao da nisu doručkovali, u Lidlu nasmejani
Foto: B92/ Filip Èukanoviæ

Kako je rekao, to će biti izraženije kada ta nemačka kompanija bude otvorila prodavnice širom Srbije.

„Posebno sam srećan što je Lidli u najkraćem mogućem roku, za samo godinu dana na ogromnoj površini uspeo da završi ovaj objekat, da uloži 55 miliona evra u Srbiju na 45.00 kvadratnih metara, istovremeno zapošljavajući sve podizvođače sa više od 2.000 radnika koi su na tom poslu učestvovali“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, važnost Lidla prevazilazi važnost maloprodajnog lanca, već je to simbol napretka i toga što se Srbiaj pridružuje drugim evropskim zemljama po obimu ovakvih investicija.

„Ono što je mene iznenadilo je obučenost i srdačnost svih radnika. Momci i devojke pokazali su neverovatnu energiju ovde – nije kao u jednom delu naših preduzeća kada s njima pričate pre 12 h, kao da nisu doručkovali i probudli se. Ovde se nasmejani svi i čestitam na tome. Rad, napor i volja ne mogu da se sakriju, to ljudi prvo prepoznaju“, rekao je Vučić.

Za građaen, istako je, dolazak Lidla znači kvalitetne i pristupačne proizvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: