Vučić: Nadam se da je Er Srbija u plusu, zastrašujuće teško

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da se nada da kompanija Er Srbija posluje pozitivno i da je siguran da je to tako ako se "isključe" prekookeanski letovi.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.06.2018.

11:55

Vučić: Nadam se da je Er Srbija u plusu, zastrašujuće teško
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Međuti, kako je rekao, u ovom momentu o tome nema precizne podatke.

Vučić je na pitanje novinara, da li kompanija Er Srbija posluje pozitivno, jer je do sada tako poslovala zahvaljujući bespovratnoj pomoći države, rekao da se nada da je poslovanje te kompanije "u plusu".

"Ja se nadam da da, iako je to užasno teško", rekao je Vučić.

"Ako isključite prekookeanski let, siguran sam da posluju pozitivno, a nadam se da će čak i sa prekookeanskim letom poslovati pozitivno što je zastrašujuće teško".

Rekao je da u ovom momentu nema precizne podatke o poslovanju Er Srbije, te da će na nekoj od narednih konferencija pripremiti podatke za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: