Societe Generale lansirala ekskluzivni paket

Privatno bankarstvo Societe Generale banke u Srbiji lansiralo je ekskluzivni paket računa i usluga Eminent.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2018.

13:44

Societe Generale lansirala ekskluzivni paket
Foto: Societe Generale banka

Ovaj paket klijentima pruža prvoklasne, njima prilagođene usluge, investicione i finansijske savete uz brojne prednosti koje omogućava Visa Infinite debitna kartica.

Visa Infinite debitna kartica prati dinamičan ritam klijenata i obezbeđuje niz specijalnih ponuda, atraktivnih privilegija i popusta širom sveta, među kojima je usluga konsijerž (concierge) ličnog asistenta koji je klijentima podrška 24 sata dnevno za širok spektar usluga. Konsijerž je na raspolaganju za raznovrsne informacije i preporuke, kao i asistenciju u organizaciji usluga, putovanja ili rezervacija hotela, restorana, karata za različite prestižne sportske, kulturne i druge ekskluzivne manifestacije u bilo kom delu sveta.

Opširnije pročitajte u posebnoj vesti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

13 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: