Raiffeisen poziva: Učestvujte u "Elevator Lab Challenge" projektu

Beograd -- Raiffeisen banka objavljuje da je projekat „Elevator Lab Challenge“, čiji je organizator Raiffeisen Bank International (RBI), u Srbiji pokrenut 16. maja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Raiffeisen banka
Foto: Raiffeisen banka

Ovo je najveći korporativni akceleratorski program u regionu srednje i istočne Evrope. Raiffeisen banka u Srbiji organizuje ga u saradnji sa prvim domaćim startap akceleratorom „StartIT“.

Prijavljivanjem za učešće, domaće startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija. Najbolji među njima dobiće nagradu od 5.000 evra, kao i direktan ulazak u polufinale akcelerator programa RBI-a u Beču, gde će se takmičiti sa pobednicima iz drugih zemalja.

Šest najboljih startapa po izboru stručnog žirija u Beču dobijaju obuku i mentorstvo RBI-a, ali i finansijsku podršku u maksimalnom iznosu do 40.000 evra za razvoj svog pilot proizvoda, i to bez uzimanja vlasničkog udela. Pored toga, pobednici izazova dobijaju RBI kao klijenta ili distributera, kao i priliku da integrišu svoju inovaciju unutar mreže Raiffeisen grupe i time dosegnu do 16.5 miliona klijenata.

Vesti

strana 1 od 264 idi na stranu