"Ne žele Uber i Car:go - neće ih biti"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da ne postoji nijedan jedini razlog za štrajk taksista.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.05.2018.

10:32

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Mihajlović je za Prvu TV kazala da ne razume zašto taksisti iz Ugovorne privredne komore protestuju i blokiraju građane, kada su svi njihovi zahtevi, kako kaže, već ispunjeni.

Ona je objasnila da je njihove zahteve Radna grupa koja radi na Izmenama i dopunama Zakona o drumskom saobraćaju već prihvatila kao deo izmena i dopuna.

“Ne žele Uber i Car:go, neće ih biti. Ne postoji nijedan jedni razlog za bilo koju vrstu štrajka i nije korektno da se zaustavljaju građani”, navela je Mihajlović.

Prema njenim rečima, grupa taksista koja štrajkuje je do sinoć bila u Radnoj grupi a onda su izašli.

“Za 6.500 taksista, 98 odsto taksista je složno i ne vidim da iko pravi problem. Ne znamo koji su njihovi zahtevi, očigledno su lični ili neki drugi. Možemo da razgovaramo svaki dan, satima, ali hajde da vidimo koji su vaši zahtevi. Gospodo, nemate pravo da blokirate život građana”, poručila je resorna ministarka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: