"Rekao sam Ani: Što se pravdaš? Država da daje, a vi baje"

Aerodrom u Nišu po Ustavu pripada državi Srbiji, ali ostavimo to po strani, SNS ga je podigao, a ne DS, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2018.

12:51

Foto: Thinkstock

Vučić je rekao da su pre dva, tri dana neki mediji preneli da država nije proširila i produžila mandat radnicima u Nišu.

"Ja sam pitao Anu i ona je trebala da bude konsultovana i da konsultuje druge, izvinite zašto to treba da radi država. Znači država treba da bude tu kada trebaju pare, a da vi budete baje", rekao je Vučić.

Kako kaže, onda se očkuje od Vlade da se pravda.

"Rekao sam Ani što se pravdaš, donela si odluku i što se pravdaš", kaže on.

Vučić je rekao i da su ga napadali u Nišu, ali da ne razume zašto ste krivi da za ono što država daje pare, hoćete i da država odgovara.

"Tako u nekim sindikatima kažu da neće da prihvate odluku vlasnika nego direktora, ljudi jeste normalni, gde vam je zdrava pamet", rekao je Vučić.

On je rekao i da radnici u Nišu, na koje nije ljut i koje razume, štrajkuju i protestuju protiv njega što im nije isplaćeno ono što su im "žuti" pokrali.

"Hoće da ja platim pored fabrika koje sam doveo u Niš, nema problema platićemo, ali je li to fer", rekao je Vučić i dodao da su mu rekli:

"Oduzmi Vučiću jedan kilometar auto-puta i plati nam. Neću, izgradiću auto-put."

On je podsetio da treba brzo da se izgradi 78 kilometara Niš-Pločnik-Merdare, a tako će Niš postati raskrsnica balkanskih puteva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: