Ikea otvorila vrata u centru BG, svratite i na posao

Kompanija Ikea otvorila je izložbeni centar u Knez Mihailovoj ulici, koji će biti otvoren do kraja jula.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2018.

10:10

Ikea otvorila vrata u centru BG, svratite i na posao
Foto: B92

Na 900 kvadratnih metara posetioci će moći da razgledaju inspirativni izložbeni salon namenjen isprobavanju Ikeinih rešenja, savetovanju sa stručnjacima, radionicama za bolji i održivi život kod kuće.

Budući kupci moći će da detaljno isplaniraju izgled kuhinja i spavaćih soba, a moći će da koriste i Kutak virtuelne realnosti. U Ikeinom izložbenom salonu postoji i poseban deo koji je besplatan za korišćenje za one koji tu žele da završe deo poslovnih obaveza.
Foto: B92
Menadžer robne kuće Ikea Vladimir Moga izjavio je da u naredna tri meseca očekuju četvrt miliona posetilaca.
Foto: B92
Njima će, kako je naveo, biti omogućeno da u izložbenom salonu pogledaju asortiman, isprobaju ga, dobiju savete za uređenje doma. Takođe će biti moguće onlajn naručivanje, uz isporuku na kućnu adresu.
Foto: B92
Izložbeni salon će biti otvoren svakoga dana od 10 do 22 sata.
Foto: B92
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: