"Tu sam dok imam podršku Vučića"

Jorgovanka Tabaković kaže da će dok god ima podršku Vučića da nastave započeto, imati i volje da nastavi sa uspostavljenom finansijskom stabilnošću, piše Blic.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.04.2018.

08:27

Foto: EPA/KOÈA SULEJMANOVIÆ

Na osnovu odgovora, koji je guverner Narodne banke Srbije dostavila "Blicu" na pitanje da li ima želju da ostane guverner, nakon što je predsednik Srbije rekao da će ona ostati na toj poziciji, ako bude želela, list zaključuje da će ona obavljati posao guvernera i u narednih šest godina.

Kako navodi, to je za nju trajan izazov.

"Ovo su poslovi koji se ne završavaju. Dok god imam podršku Vučića da nastavimo započeto, imaću i volje da održimo uspostavljenu finansijsku stabilnost. Zajedničkim radom dali smo smisao koordinaciji monetarne i fiskalne politike, koja je neophodan uslov za privredni rast i poverenje u državu generalno. Nije bilo izgovora, obećanja... rezultati su tu, ostvareni sa timom mladih ljudi, i smatram ih svojim najvećim uspehom", rekla je Tabaković.

Vučić je u intervjuu za "Blumberg" rekao da želi da Tabaković ostane na funkciji guvernera NBS u još jednom mandatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: