BG domaćin konferencija i obuka, prijavite se

Beograd -- Beograd je tradicionalno organizator velikog broja konferencija, a tako će biti i ove nedelje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prva je konferencija "Finansije u praksi od A-Š", namenjen poslovnim ljudima – postojećim i budućim. Sve odluke u kompanijama (velikim, srednjim, malim, porodičnim, multinacionalnim) trebalo bi da se donose na bazi toga kako će uticati na finansijske performanse i zdravlje kompanije.

Istog dana, 20. aprila, organizovan je seminar "Međunarodna trgovina - Uvoz-izvoz". Svako ko je zainteresovan za spoljnu trgovinu, ko razmišlja o samostalnom organizovanju uvoza-izvoza ili posluje u oblasti spoljno-ekonomske aktivnosti, preporučuje se da poseti ovaj seminar.

Centar Kedar uskoro organizuje i obuku 21. aprila za sertifikovanog hipnoterapeuta. Na predavanju "Uvodno predavanje o hipnozi", imaćete priliku da čujete o tehnikama hipnoze, načinima primene i oblastima u kojima se može primenjivati i dati fantastične rezultate.

A 24. aprila organizuje se konferencija "Finansijsko upravljanje i kontrola i strateški plan", namenjeno svim rukovodiocima korisnika javnih sredstava, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim direktnim i indirektnim korisnicima javnih sredstava.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Vesti

strana 1 od 259 idi na stranu