Direktorka o prodaji: Posle 11 godina u Srbiji...

Beograd -- Generalna direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus izjavila je da kompanija posle 11 godina u Srbiji danas ulazi u novu fazu poslovanja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA/MAURITZ ANTIN
Foto: EPA/MAURITZ ANTIN

“Posle 11 godina u Srbiji danas ulazimo u novu fazu poslovanja, s obzirom na to da će naše operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji biti prodate PPF grupi”, navela je Ofsthus, saopšteno je iz Telenora.

Ofsthus je ocenila da su u kompaniji ponosni na sve što smo do sada postigli, “a pogotovo na činjenicu da smo lider u prihodima na tržištu sa tri miliona korisnika širom Srbije”.

Prema njenim rečima, transakcija neće uticati na korisnike i lokalne partnere, “a nastavljamo da radimo kao i do sada, posvećeni pružanju konzistentnih i kvalitetnih usluga našim korisnicima”.

“PPF grupa ima jasan cilj za razvoj telekomunikacionog portfolija, a Telenorovo poslovanje u regionu centralne i istočne Evrope ključno je za njegovo ostvarenje”, navela je Ofsthusova.

Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom u vrednosti od 2,8 milijardi evra. Transakcija uključuje mobilne operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji i provajdera tehničkih usluga Telenor Common Operation (TnCo), koji su svi u potpunosti u vlasništvu Telenor grupe, navodi se u saopštenju Telenor grupe.

strana 1 od 266 idi na stranu