"Uzmi račun i pobedi": Ko je dobio "fiću", a ko dupleks u NS

U trećem izvlačenju ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" izvučeni su dobitnici 33 nagrade.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Među nagradama su stan u Novom Sadu, 12 automobila "fijat 500 L" i 20 robnih vaučera.

Glavnu nagradu, dvoiposobni dupleks od 116 kvadrata u Novom Sadu, dobio je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta, a njegov koverat sa 10 fiskalnih računa izvukao je biviši fudbaler Milan Lane Jovanović.

Dvanaest automobila "fijat 500 L" dobili su Stevan Staletović, Dragoslav Nikolić, Velimir Kleut, Milan Mirković, Dragana Mitrović, Milomirka Kilibarda, Dajana Nedeljković, Slađana Softić, Ružica Iskla, Katarina Petrović, Ljubinka Stojanović i Živorad Dekić.

Dobitnici 10 robnih vaučera za kupovinu u DIS-u, u vrednosti od po 60.000 dinara, su Mirjana Vranjevac, Ljubica Stefanović, Jovana Jovović, Nenad Mićunović, Miroslav Masal, Jelena Bartulović, Jelena Bajić, Marija Stević, Vladan Kovačević i Pavle Vučević.

Dobitnici 10 robnih vaučera za kupovinu u Formi Ideale, u iznosu od po 120.000 dinara, su Nemanja Filipović, Sanja Nikolić, Milan Petrović, Isidora Marinković, Slobodan Marković, Livija Drinić, Saša Milivojev, Dejan Stanić, Slavica Ristić i Slobodan Carić.

Gost večerašnjeg izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" bio je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

U direktnom televizijskom prenosu nagrade su, osim bivišeg fudbalera Milana Laneta Jovanovića, izvlačili glumica Mina Lazarević i džudisti braća Stefan i Nemanja Majdov.

Među gostima koji su izvlačili nagrade bili su i studenti FON-a Rastko Damnjanović i Andrea Moskovljević koji su osvajači nagrada na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja u Portu i Montrealu.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" se organizuje u okviru akcije "Godina borbe protiv sive ekonomije".

Vesti

strana 1 od 266 idi na stranu