"Uzmi račun i pobedi": Izvučeni dobitnici i zalutalo pismo

U prvom izvlačenju u okviru ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", izvučeni su dobitnici 33 nagrade.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.03.2018.

19:58

Ilustracija: GettyImages

Među nagradama su stan u naselju Braće Jerković u Beogradu, 12 automobila "fijat 500 L" i 20 robnih vaučera.

Glavnu nagradu, stan u beogradskom naselju Braće Jerković, dobila je Dejana Lukić iz Zemuna, a njen koverat sa 10 fiskalnih računa, izvukla je naša poznata teniserka Jelena Janković.

Dvanaest automobila "fijat 500 L" dobili su Dragan Brakočević, Silvija Lukša, Ana iz Leskovca, na koverti prezime nije moglo da se pročita, Mile Momčilović, Radojka Novaković, Slađan Arsić, Živko Radojčić, Loza Mitov, Branko Vujaković, Dragica Duka, Jovan Živković i Olgica Stanković.

Dobitnici 10 vaučera DIS-a su Toplica Antić, Maja Antonijević, Nada Obradović, Draško Savić, Ljiljana Milenović, Miroslav Milošević, Milenka Simić, Željka Živković, Vladimir Smiljanović i Verica Đokić.

Deset vaučera "Tehnomanije" u iznosu od po 60.000 dinara dobili su Dušan Renovčević, Zora Popadić, Slavica Ivanović, Dragan Petronijević, Milorad Krsmanović, Bojan Aleksić, Svetlana Jokić, Dušanka Jovanović, Tadija Jovančić i Milica Milošević.

Osim Jelene Janković, nagrade su izvlačili automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i basketaši Marko Ždero, Dejan Majstorović i Marko Savić.

Imena dobitnika biće zvanično objavljena u dnevnom listu "Politika" u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

U prvom ovogodišnjem izvlačenju učestvovale su sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena u petak, odnosno, do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta.

Koverte koje nisu danas izvučene ili koje su stigle posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima, kojih će biti još sedam. Prvom izvlačenju na RTS-u prisustvovao je i ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević koji je naveo da je ova nagradna igra još jedna od mera Vlade u borbi protiv sive ekonomije.

Đorđević je rekao da se, osim suzbijanja sive ekonomije, na ovaj način stimulišu građani da uzimaju fiskalni račun, čime ostvaruju državi prihod, koji se reflektuje na bolji životni standard.

Sledeće izvlačenje nagrada, kako je najavljeno, biće održano u subotu, 10. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: