O kritičnim tačkama infrastrukture: Važno za BG

Tema sastanka sa rukovodstvom opštine Rakovica bile su kritične tačke kada se radi o putnoj infrastrukturi, rekla je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2018.

12:15

O kritičnim tačkama infrastrukture: Važno za BG
Foto: Vlada Srbije

Ona je istakla da su su razgovarali i o rekonstrukciji mosta, i kližištu.

Za rekonstrukciju mosta koji će se raditi, Grad Beograd će pripremiti projektno tehničku dokumentaciju, a Putevi Srbije će rekonstruisati, navela je Mihajlović.

Kada je reč o klizištima, kojih prema rečima Mihajlović ima mnogo na teritoriji opštine Rakovica, kazala je da će Ministarsvo raditi to zajedno sa Kancelarijom za javna ulaganja i Gradom Beogradom.

"Ovim što sada nabrajam u stvari želim da kažem da je najbolji način da se stvari ubrzaju, jer sve što radimo radimo zbog građana Beograda i najbolje ćemo to uraditi ako radimo zajedno. To je najbolji način da pokažemo rezultat i da građani žive bolje i na ovoj opštini i bilo kojoj drugoj", kazala je Mihajlović.

Dodala je da su razgovarali i o deonici u Resniku, na kojoj su danas počeli radovi, a koje je obišla pre sastanka u opštini i navela da je ta deonica važna za privredu Beograda i Beograd.

"Radiće se kružni tok i pristupna saobraćajnica, vrednost 90 miliona dinara. Neki pripremni radovi su već počeli", kazala je.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić naveo je da su odrzali jedan dobar sastanak, na kojem su pokrenuli mnoga pitanja, te da su većinu ili rešili ili su na dobrom putu da ih reše, a sve u interesu građana gradske opštine Rakovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

16 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: