Odvajaju za radove, a opet u plusu su 200 mil RSD

Obim građevinskih radova koji se izvode na prestoničkim pijacama ne jenjava ni tokom zime, a trenutno se obavljaju radovi na sedam pijaca.

Izvor: Tanjug
Podeli
(Foto: Thinkstock)
(Foto: Thinkstock)

Pijace koje se uređuju nalaze se na centralno - gradskom području i u prigradskim naseljima, čime rukovodstvo JKP "Gradske pijace" dokazuje da su sve pijace u sastavu preduzeća pođednako važne, navodi se u saopštenju JKP "Gradske pijace".

Na pijaci "Palilula" u toku su radovi na izgradnji najmodernije pijace u jugoistočnoj Evropi, na pijaci "Smederevski đeram" se radi na asfaltiranju pijace i postavljanju nove i moderne led rasvete, dok se na pijaci "Zvezdara" nastavljaju radovi na postavljanju montažno-demontažne opreme za zaštitu robe, zakupaca i posetilaca pijace od sunca i atmosferskih padavina.

Na pijaci T.C. "Novi Beograd“, popularno Stari Merkator, u toku je dopremanje novih, funkcionalnih bokseva za prodaju robe široke potrošnje na asfaltiranom delu pijace, dok se na pijacama "Senjak", "Dušanovac" i "Zemun", pokrivaju proredi, u cilju zaštite od sunca i atmosferskih padavina, zakupaca, kupaca i robe koja se izlaže na tezgama.

Prošlu godinu obeležili su radovi na poboljšanju uslova trgovine na preko 20 pijaca, koji su finansirani isključivo iz sredstava preduzeća. I pored toga, "Gradske pijace" ostvarile su dobit, koja je za čak 43 posto veća od plana za celu 2017. godinu i iznosi 198 miliona dinara.

Vesti

Dinar bez oscilacija

Zvanični srednji kurs dinara iznosiće sutra 118,0237 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije.

Srbija sreda 28.02. 19:56 Komentara: 0
strana 1 od 272 idi na stranu