Vučić: Pripremili mi sve, a kada sam skrenuo sa Obrenovačkog...

Beograd -- I ove godine biće povećanje penzija, ali i sledeće, a svake godine će se živeti sve bolje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Kažu "glasajte za nas pa ćemo da povećavamo plate i penzije", ne radi se to tako, moraš da zasučeš rukave, da radiš od jutra do mraka pa će doći do povećanja", rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Srbiju", u Železniku.

"Hvala penzionerima, i beskrajno vas volim jer ste razumeli šta smo to radili za budućnost naše dece", dodao je on.

Vučić je istakao i da je zadovoljan što smo u ovom regionu sveta imali ubedljivo najviše stranih direktnih investicija

On je ispričao i kako su mu pred dolazak pripremili sve o Čukarici, Železniku, šta je urađeno i šta tek treba da se uradi.

"Kako sam skrenuo sa Obrenovačkog - neuređeni kanali, zato Siniša nemoj da brojiš koliko je manje nezaposlenih, nego da očistite te kanale, da ljudi žive bolje", rekao je on.

Vučić je dodao i da je sada lepša Slavija, Obilićev venac, uskoro Kosančićev venac, ali i da hoću da vidim uređene ulice i u ovom delu grada.

"Nedaleko odavde biće i prva stanica metroa u Makiškom polju, sve je blizu Železika", rekao je Vučić i dodao:

"Kada kažem da ćemo metro da izgradimo, to znači da ćemo da ga izgradimo, tačka", ističe.

"Njima je Parking servis gubio pare, parče asfalta platite da bi parkirali - oni su i tu gubili pare. Kako je to moguće? Pa nije moguće", istakao je on.

On je rekao da ćute iako su dali 85 odsto, dok drugi govore da su ga izgradili Pupinov most.

"Mi uradimo auto-put Ljig - Čačak, oni kažu oni. Ne, vi ste ugovorili kredit od 300 miliona evra , a samo ste ugovorili, a onaj ko plaća smo mi. Sve smo uradili i isporučili građanima auto-put, ali to je u našoj zemlji sve normalno", rekao je on.

Vučić je istakao da je još Miloš Obrenović pokušavao da spusti Beograd na vodu, i da nije uspeo

"Sada više nije ludi Vučić. Sada kažu za metro, ali metro će da bude isto kao i Beograd na vodi, pa vi pričajte šta hoćete", dodao je on.

Vesti

Dinar bez oscilacija

Zvanični srednji kurs dinara iznosiće sutra 118,0237 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije.

Srbija sreda 28.02. 19:56 Komentara: 0
strana 1 od 272 idi na stranu