Brnabić potpisuje - FON dobija novu zgradu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovaće potpisivanju ugovora za izgradnju nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 28.01.2018.

13:32

Brnabić potpisuje - FON dobija novu zgradu
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Ugovor o realizaciji i finansiranju projekta izgradnje nove zgrade FON-a potpisaće u ponedeljak ministar prosvete Mladen Šarčević, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević i dekan Fakulteta organizacionih nauka Milija Suknović.

Nova zgrada Fakulteta organizacionih nauka biće površine 7.619 kvadratnih metara, a za te potrebe je izdvojeno pet miliona evra iz kredita Evropske investicione banke. Prema ugovoru planirano je da Fakultet uloži 60 miliona dinara iz sopstvenih sredstava za opremanje zgrade, saopštila je Vlada Srbije.

Potpisivanju će prisustvovati i šefica Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan Dubravka Negre.

Izgradnja nove zgrade omogućiće FON-u da upiše 750 novih studenata svake godine umesto dosadašnjih 430.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: