"Brzi put Šabac - Loznica do kraja 2020".

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da ove godine počinje izrada projektne dokumentacije za brzi put Šabac-Loznica.

Srbija

Izvor: Beta

Subota, 27.01.2018.

16:56

(Foto: Thinkstock)

Kako je rekla, on bi do 2020. godine trebalo da bude izgrađen.

Kako se navodi u saopštenju, Zorana Mihajlović je kazala da će na projektu raditi Saobraćajni institut CIP i Putevi Srbije, a da će se projektom utvrditi tačna trasa, imajući u vidu i mogućnosti za sprovođenje eksproprijacije.

Mihajlovićeva je novinarima u Loznici rekla da je na sastancima sa predsednikom Mačvanskog upravnog okruga Dragoslavom Milanovićem i gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem razgovarala o rekonstrukciji železničke stanice, kao i o obnavljanju putničkog železničkog saobraćaja nakon što, do septembra, budu rekonstruisane dve deonice pruge koja prolazi kroz Loznicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: