Spremne lokacije, gradiće stanove od 500 EUR za m2

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je u Vranju lokacije za izgradnju jeftinih stanova.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

12:33

Spremne lokacije, gradiće stanove od 500 EUR za m2
Foto: Thinkstock

Stanovi su namenjeni pripadnicima vojske, policije i bezbednosnih službi. Od aprila do juna počeće da se gradi prvih 190 stanova.

Mihajlovićeva je obilaskom lokacija za stanove kod Osnovne škole "Svetozar Marković" započela posetu Vranju i Pčinjskom okrugu.

Vranje je jedan od gradova u kojima će početi gradnja prvih od 7.400 stanova u Srbiji za zaposlene u vojsci, policiji i bezbednosnim službama.

Očekuje se da će cena jeftinih stanova biti oko 500 evra po metru kvadratnom.

U Vranju su, od šest ponuđenih lokacija, tri već spremne za gradnju.

Taj grad ima potrebu za gradnjom ukupno 818 stanova.

Mihajlovićeva je zatim započela sastanak sa predsednikom Pčinjskog upravnog okruga Srećkom Pejkovićem i čelnicima lokalnih samouprava iz okruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: