Podizanje evra na bankomatima Komercijalne banke

Komercijalna banka je svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, omogućila podizanje gotovine u evrima na bankomatima Banke na više od 60 lokacija.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

12:36

Podizanje evra na bankomatima Komercijalne banke
Foto: Komercijalna banka

Polovina bankomata nalazi se u Beogradu, a podizanje gotovine omogućeno je uz pomoć debitne kartice sa kojom se podižu i dinari.

Spisak bankomata na kojima je omogućeno podizanje gotovine u evrima nalazi se na linku.

Ova usluga omogućava da sredstva sa deviznog računa budu dostupna u bilo koje vreme, korišćenjem debitne kartice na bankomatu na standardan način, tj. unosom PIN-a na osnovu kojeg će se identifikovati i izborom opcije podizanja valute u evrima.

Podizanje gotovine u evrima sa deviznih računa nije moguće ukoliko je po računu izdata štedna knjižica. Takođe, sredstva sa računa ne mogu podizati ovlašćena lica, već samo vlasnik računa, koji je istovremeno i korisnik osnovne debitne kartice izdate po osnovu dinarskog računa otvorenog u Banci.

Isplata se vrši bez naknade, minimalni iznos koji je moguće podići iznosi 50, a maksimalan mogući iznos je 1.000 evra dnevno, po svakom deviznom računu vlasnika.

Korisnici Kombank Start, Aktiv i Premijum tekućeg računa imaju mogućnost kupoprodaje evra preko eBank i mBank po najpovoljnijem kursu na tržištu, što im omogućava prenos novca sa dinarskog na devizni račun u bilo koje doba. Korisnici Kombank Klasik tekućeg računa, tu opciju koriste uz pomoć aplikacije eBank.

Ova usluga je omogućena svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, sa sredstvima deponovanim u evrima. Ukoliko klijent ne želi da koristi ovu uslugu, potrebno je da se obrati najbližoj ekspozituri Komercijalne banke, kako bi mu ova funkcionalnost bila ukinuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: