"Zemun posle više decenija počeo da se razvija"

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali i član Glavnog odbora Dejan Matić obišli su našelja Batajnica i Gornji grad u Zemunu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 20.01.2018.

15:31

Foto: Tanjug, arhiva

"Tim predvođen Srpskom naprednom strankom pokazuje koliko voli ovaj grad i koliko je svaki gradanin Beograda pođednako važan, bez obzira da li je iz Mladenovca, Zemuna, Vračara ili Savskog venca", rekao je Mali.

Kako se navodi u saopštenju SNS, on se osvrnuo na prethodnu vlast Dragana đilasa, koja je, kako kaže, "ostavila dug od 1,2 milijarde".

"Mi smo za samo tri i po godine uspeli taj dug značajno da smanjimo i da sada imamo plus od 14 milijardi dinara u kasi", istakao je Mali.

Kako je rekao, Zemun je posle više decenija počeo da se razvija, pa je, dodaje, asfaltirano 163 ulice, urađene su fasade u Gospodskoj ulici, i pešačka zona u centru.

Mali je najavio započinjanje radova na izgradnji nove kanalizacione mreže u Batajnici, sanaciju vodovodne mreže u Gornjem gradu, izgradnju Kluba za penzionere i rekonstrukciju ambulante u Batajnici, što ce, prema njegovim rečima, znacajno unaprediti uslove života građanima Zemuna.

Član Glavnog odbora SNS Matić naglasio je da Srpska napredna stranka sve što je obecala "sprovodi u delo" i da Zemun, uz podršku gradske vasti, sada ima "novo lice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

20 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: