"Iskoristili smo 99%, vrlo vredan rezultat"

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je budžet tog ministarstva iskorišćen 99 odsto.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 16.01.2018.

12:10

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

To je, kako je navela, posebno vredan rezultat.

Budžet je, inače, dodala je, za ovu godinu veći za četiri milijarde nego 2017. i iznosi 37 milijardi dinara.

"Mi smo ministarstvo koje u potpunosti iskoristi sve za projekte", rekla je ministarka, koja je posetu Leskovcu u pratnji gradonačelnika Gorana Cvetanovića započela na delu nove obilaznice oko grada koja je delimično završena.

Cvetanović je rekao da je za završetak kompletne obilaznice neophodno još 195 miliona dinara, a ministarka obećala tu pomoć.

"Projekat treba da se uskladi sa zakonom. Dogovor je da mi pogledamo projekat, da prepravimo šta treba i da u drugoj polovini ove godine krenemo da radimo", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je posetila i sigurnu kuću u Leskovcu, gde su smeštene žrtve nasilja sa područja šest opština Jablaničkog okruga, a u toku dana ministarka će imati sastanke s predsednicima opština Jablaničkog okruga i s gradjanima u sali Gradskog veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: