Prodaja u BG na vodi iznenadila, sledi useljenje

Radovi u Beogradu na vodi u prošloj godini bili su u skladu s rokovima, a na proleće je planirano useljenje prvih stanara, saopštava "Belgrade Waterfront".

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

18:09

Prodaja u BG na vodi iznenadila, sledi useljenje
Foto: BG na vodi

Na proleće su planirana useljenja u prvu stambenu zgradu, BW Residences, započeti su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu, BW Galeriji, koji će biti otvoren 2020. godine, a počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi, navodi se u saopštenju kompanije.

Generalni direktor kompanije BW-a Nikola Nedeljković napominje da su premašena očekivanja kada je u pitanju podaja, zbog čega će BW u ovoj godini početi da radi na novim projektima, koji će, kako je saopšteno, doprineti razvoju prestonice.
Foto: BG na vodi
U toku su i radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista, visokim po 82 metra, a useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu.

Nakon što je završeno postavljanje šipova za Kulu Beograd, uskoro počinju i glavni radovi na tom centralnom delu "Belgrade Waterfronta", dodaje se u saopštenju.

Kula će ugostiti ekskluzivni brend St. Regis, koji će u okviru te građevine otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, čime će se Beograd naći u društvu najprestižnijih evropskih gradova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: