Koridori: Jutros u 5.00 sati...

Koridori Srbije saopštili su da su rano jutros završili asfaltiranje 5,5 kilometara deonice između naselja Staničenje i Pirota, na Istočnom kraku Koridora 10.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 13.01.2018.

16:56

Koridori: Jutros u 5.00 sati...
Foto: Koridori Srbije

Najavili su da će narednih dana ova deonica biti puštena u saobraćaj.

U saopštenju sa ističe da su Koridori ove radove završili jutros u 5.00 sati zahvaljujući produženoj građevinskoj sezoni i radeci u tri smene.

"Noćas je na ovom potezu ostvarena rekordna proizvodnja i ugradnja 2861 tona zavrsnog sloja asfalta u roku od nepunih 24 casa", navedeno je u saopštenju.

Ističe se da je isporučena rekordna količina asfalta iz asfaltne baze, a da su svemu doprineli efikasna saradnja i maksimalno angazovanje svih učesnika u ovom poslu, kao i uspesna koordinacija i rukovođenje resursima, materijalima, ljudstvom i mehanizacijom, od strane Koridora Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobracaja i infrastrukture.

"Povoljne vremenske prilike dozvolile su ovu vrstu građevinskih poslova, uz postignut najvisi kvalitet radova kao imperativ za Koridore Srbije, navedeno je u saopštenju.

Najavljuje se da će narednih dana, nakon završetka postavljanja horizontalne saobracajne signalizacije, ova deonica Koridora 10 biti pustena u saobraćaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: