Volite NBG a tražite mir? Kvadrat od 860 EUR

Svi koji vole Novi Beograd a beže od visokih zgrada, svoju oazu mira najčešće pronalaze u jednom od lepših novobeogradskih naselja na Bežanijskoj kosi.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2018.

13:22

Volite NBG a tražite mir? Kvadrat od 860 EUR
Foto: Thinkstock

Na sajtu Moj Kvadrat velika je ponuda stanova baš u ovom delu grada, a cena kvadrata kreće se već od 1.000 evra, pa čak i nešto manje za stanove u kućama.

Na Bežanijskoj kosi, u Ulici Nikole Dobrovića oglašena je prodaja stana od 107 kvadratnih metara po ceni od 112.500 evra. Reč je o očuvanom troiposoban dupleksu za sređivanje koji se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini škole, vrtića, Doma zdravlja, marketa i autobuskih stajališta.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
U istoj ulici oglašena je i prodaja dupleksa, od 82 kvadratna metra, a za ovaj trosobni stan morate izdvojiti 90.000 evra.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
U Ulici Nedeljka Gvozdenića na prodaji je stan od 63 kvadratna metra, za koji je potrebno izdvojiti 73.000 evra. kako se navodi u oglasu, ovo je odličan dvosoban stan, kompletno renoviran u novijoj zgradi kvalitetne gradnje.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Slične kvadrature na prodaji je i stan u Vespučijvoj. Za ovaj funkcionalan, dvoiposoban stan od 66 kvadratnih metara morate izdvojiti 78.000 evra
A ukoliko raspolažete sa nešto manje novca, u ponudi je i stan od 50 kvadratnih metara u Gandijevoj za koji je potrebno izdvojiti 43.000 evra. Reč je o stanu u prizemnoj kući na odličnoj lokaciji, a postoji i mogućnost adaptacije i proširenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: