Vučić: Sramota da BG ima niže cene prevoza od NS

Sramota je da Beograd ima niže cene gradskog prevoza nego Novi Sad, ili iste kao Niš, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 06.01.2018.

12:48

Vučić: Sramota da BG ima niže cene prevoza od NS
(Foto: Thinkstock)

"To sam rekao, inače bi stanje finansija bilo daleko bolje i moglo bi više novca da se izdvoji za investicije“, rekao je on.

Vučić je naime, govorio o "nefer odnosu prema gradonačelniku Beograda Siniši Malom“, a istakao je da analiza onoga što je uradio pokazuje koliko je glavni grad napredovao u vreme njegovog mandata.

"Uradiil smo Prokop stanicu. Od šoping mola u Rajićevoj do šoping mola koji godinama nije mogao da dobije sve dozvole, do onog u Erport sitiju, do skajlajna na početku knez Mihailove, do toga da smo završili Blu radison...diže se još jedna zgrada 'bliznakinja' u Ušću, do gondole, do više urađenih fasada, to je urađeno za samo čestiri godine", rekao je Vučić.

Mali je, kaže, uspeo da za 500 miliona evra smanji dugove grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: