"U 2018. prioritet Koridor 10 i pruga BG - Bar"

Nastavak modernizacije železnice je prioritet Vlade u narednoj godini, izjavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

18:21

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Ona je istakla da posebno misli na dva strateški važna pravca - železnički Koridor 10 i prugu Beograd-Bar.

Potpredsednica Vlade je razgovarala s ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Čepurinom o zajedničkim infrastrukturnim projektima i unapređenju saradnje dve zemlje.

Mihajlovićeva je kazala da su u protekloj godini Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i železničke kompanije imale uspešnu saradnju s Ruskim železnicama, kao i da očekuje dobre rezultate i u sledećoj godini, saopštila je Vlada Srbije.

Čepurin je zahvalio srpskoj ministarki na uspešnoj saradnji u 2017. i dodao da se nada daljem proširenju saradnje, između ostalog, na projektu izgradnje novog dispečerskog centra na železnici, ali i u drugim oblastima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: