Penzija stiže još 2 dana ranije, ukupno 7

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica izjavio je da će penzioneri, klijenti banke, od suta primati penziju sedam umesto pet dana unapred.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

15:37

Penzija stiže još 2 dana ranije, ukupno 7
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Prema njegovim rečima, Banka koja uliva poverenje milion i po klijenata, na kraju 2017. godine pokazalo se da je opravdala svoju poslovnu politiku - manji, ali stabilan profit, a što dostupniji gradjanima.

Kako je istakao, kroz dve velike akcije "Najduže se znamo" i "Još bliži vama", Banka Poštanska štedionica raširila je svoju mrežu i postala dostupnija većini građana.

Podsetio je da je Banka u 100 odsto državnom vlasništvu sa tradicijom koja datira od 1921. godine i čija se politika zasniva na 2P - uzajamnom poštovanju i poverenje.

"Mi poštujemo naše klijente, a naši klijenti imaju poverenje u Banku koje se zasniva na stabilnosti. Na kraju 2017. godine mogu reći da će Banka ovu godinu završiti stabilno po svim bankarskim pokazateljima", naglasio je Kekić.

Banka Poštanska štedionica otvorila je danas novu 157. ekspozituru u Mužlji u okolini Zrenjanina, ali i donirala Kulturnim umetničkim društvima "Petefi Šandor" i "Pionir" po 100.000 dinara za srpsko-madjarski kulturni razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

14 h

Podeli: