"Gradi se na najnižoj koti ikada na NBG" FOTO

Kineski kulturni centar na Novom Beogradu će biti završen na proleće 2019. godene. To je investicija od 45 miliona evra, rečeno je prilikom obilaska gradilišta.

Srbija

Izvor: Beta

Ponedeljak, 11.12.2017.

14:44

Foto: Grad Beograd

Taj centar će imati 32.000 kvadrata, a gradi se "na najnižoj koti ikada na Novom Beogradu", rečeno je prilikom obilaska gradonačelnik Beograda Siniše Malog i ambasadora Kine Li Mančanga.

Mali je rekao da se "kota 66 nalazi pet–šest metara ispod nivoa Save i Dunava i niži je objekat od bilo kog objekta koji se radi u okviru projekta "Beograd na vodi", saopštila je gradska uprava.

"Radovi se na ispumpavanju podzemnih voda izvode bez problema, kao što se izvode i na projektu Beograd na vodi", rekao je on, navodi se u sopštenju.
Foto: Grad Beograd
Mali je istakao da je Kineski kulturni centar investicija vredna 45 miliona evra, da će imati 32.000 kvadratnih metara i biti završen "do marta-aprila 2019. godine".

Dodao je i da je Kineski kulturni centar, koji će biti izgađen u Ulici trešnjinog cveta na Novom Beogradu, još jedna potvrda kinesko-srpskog prijateljstva.

Mančang je istakao dobru saradnju sa rukovodstvom grada Beograda jer je, kako je kazao, sve što je dogovoreno i realizovano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

21 h

Podeli: