Odlučili: Ostaje linija Ženeva – Beograd

Iako su prvobitno letovi povučeni iz prodaje, Izi džet je doneo odluku da ipak zadrži liniju od Ženeve do Beograda.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

17:57

Odlučili: Ostaje linija Ženeva – Beograd
Foto: Thinkstock / ilustracija

Avio-kompanija Izi džet navodi da se letovi između Beograda i Ženeve neće ukidati, kako su mediji prvobitno preneli na osnovu informacija koje su iz ove kompanije date putnicima preko društvenih mreža.

Nakon pisanja da će Izi džet ukinuti liniju od 23. marta i da će ona po svemu sudeći postati zimska - sezonska linija javili su se iz ove kompanije sa objašnjenjem u kome se kaže:

"Izi džet će nastaviti sa letovima između Ženeve i Beograda i tokom letnje sezone. Trenutno radimo na redu letenja za ovu liniju i letovi će uskoro biti dostupni našim putnicima za rezervisanje“.

Iz ove kompanije su upravo potvrdili da ne ukidaju liniju niti je menjaju u sezonsku. Svi letovi za narednu letnju sezonu su krajem oktobra uneti u rezervacioni sistem, ali ne i let između Ženeve i Beograda.

Zašto je to tako nisu dogovorili.

Pre desetak dana Izi džetov korisnički centar je u odgovoru putnicima preko društvenih mreža na pitanje zašto više nema letova u rezervacionom sistemu odgovorio da „linija postaje sezonska i da će se letovi vratiti od naredne zimske sezone“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

5 h

Podeli: