Odlučili: Ostaje linija Ženeva – Beograd

Iako su prvobitno letovi povučeni iz prodaje, Izi džet je doneo odluku da ipak zadrži liniju od Ženeve do Beograda.

Izvor: Aviatika
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Avio-kompanija Izi džet navodi da se letovi između Beograda i Ženeve neće ukidati, kako su mediji prvobitno preneli na osnovu informacija koje su iz ove kompanije date putnicima preko društvenih mreža.

Nakon pisanja da će Izi džet ukinuti liniju od 23. marta i da će ona po svemu sudeći postati zimska - sezonska linija javili su se iz ove kompanije sa objašnjenjem u kome se kaže:

"Izi džet će nastaviti sa letovima između Ženeve i Beograda i tokom letnje sezone. Trenutno radimo na redu letenja za ovu liniju i letovi će uskoro biti dostupni našim putnicima za rezervisanje“.

Iz ove kompanije su upravo potvrdili da ne ukidaju liniju niti je menjaju u sezonsku. Svi letovi za narednu letnju sezonu su krajem oktobra uneti u rezervacioni sistem, ali ne i let između Ženeve i Beograda.

Zašto je to tako nisu dogovorili.

Pre desetak dana Izi džetov korisnički centar je u odgovoru putnicima preko društvenih mreža na pitanje zašto više nema letova u rezervacionom sistemu odgovorio da „linija postaje sezonska i da će se letovi vratiti od naredne zimske sezone“.

Vesti

strana 1 od 288 idi na stranu