Nova Maxi internet prodavnica - uštedite vreme

Trgovinski lanac Maxi pokrenuo je novu internet prodavnicu gde na jednom mestu, brzo i jednostavno možete da pazarite sve što inače kupujete u supermarketu.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Delez
Foto: Delez

U pitanju je najnovija platforma koja je izgledom i sadržajem prilagođenim potrebama modernih kupaca svih generacija.

Za one koji online trgovinu više vole da obave preko mobilnog telefona lansirane su aplikacije za iOS i Android.

Foto: Delez
Foto: Delez

"Kao lider na ovom tržištu maloprodaje, uz veliko međunarodno iskustvo, uvek ambiciozno idemo korak dalje i u oblasti internet trgovine. Našim potrošačima svakoga dana stvaramo nove, moderne mogućnosti za laku i inspirativnu kupovinu i pružamo uslugu koja štedi njihovo vreme“, istakao je Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija koja je vlasnik ovog trgovinskog lanca.

Prvi korak je da se registrujete na portalu www.maxi.rs Veliku pogodnost predstavlja i izbor termina dostave koji kupcima najviše odgovara. Isporuka se vrši šest dana u nedelji u četiri termina u periodu

Foto: Delez
Foto: Delez

9-21h. Plaćanje se može izvršiti gotovinom ili karticama na mestu isporuke porudžbine. Za sve one koji ne znaju šta će tog dana kuvati, na novoj online Maxi prodavnici mogu da se nađu recepti za jela koja se spremaju za manje od 30 minuta, kolače, pa čak i za veganske i slavske specijalitete.

Delez Srbija kao deo velike multinacionalne kompanije Ahold Delez, koja na svetskom nivou u internet trgovini uslužuje blizu tri milijarde kupaca, doneće svoje znanje i iskustvo i u našu zemlju.

"Kupovina preko interenta se polako ali sigurno razvija i u Srbiji. Nema sumnje, da će srpski potrošači sve više koristiti prednosti ovakvog načina nabavke namirnica i drugih artikala. Naš posao je da im to omogućimo, pružimo više izbora, visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama, a upravo to imamo na našoj novoj internet prodavnici“, ističe predstavnik Delez Srbije.

Vesti

strana 1 od 9381 idi na stranu