"Nikola Tesla" pomaže Aerodromima Crne Gore

Beograd -- Aerodrom Nikola Tesla Beograd i Aerodromi Crne Gore potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između dve kompanije.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Sporazumom je predviđena razmena iskustva, edukacije, kao i stručna podrška i konsultacije u vezi sa bezbednošću, saopštio je beogradski aerodrom.

Potpisivanje ovog sporazuma izuzetno je važno za dva strateški značajna preduzeća u obe države, koja se mogu ponositi rezultatima svog poslovanja. Beogradski aerodrom pružiće podršku Aerodromima Crne Gore u svim segmentima operativnog funkcionisanja", rekao je v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić rekao je da sporazum podrazumeva edukaciju radnika iz sektora prihvata i otpreme aviona i putnika kao i iz službe bezbednosti.

Kako se navodi, i Aerodrom Nikola Tesla i aerodromi u Podgorici i Tivtu ove godine beleže značajna povećanja u broju putnika, što će doprineti daljem razvoju privrede i turizma u regionu.

Potpisivanju je prisustvovao i predsednik Privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković.

Vesti

Evo šta kupci zapravo žele

Beograd -- Podsećanje kupaca na ponude i akcije, davanje preporuka za proizvode i usluge kojih se sam ne bi setio, izgradnja sveobuhvatnog odnosa kroz interakciju...

Srbija ponedeljak 22.01. 16:52 Komentara: 0
strana 1 od 9309 idi na stranu