Zašto stan a ne kuća: Kvadrat u BG i za 400 EUR

Beograd -- Kada se donosi odluka za kupovinu prostora za život, prva asocijacija je uglavnom stan, jer su kuće veće i samim tim za njih je potrebno više novca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Da je, međutim, investicija u kuću više nego dobra pokazuje i ponuda na portalu Moj kvadrat.rs, gde su poslednjih dana oglašene prodaje kuća u srpskoj prestonici i za manje od 600 evra po kvadratnom metru.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Tako se po ceni nešto većoj od 400 evra nudi kuća od 430 kvadratnih metara u beogradskom naselju Palilula.

Po ceni od 180.000 evra oglašena je kuća u Višnjici izgrađena prošle godine, na tri nivoa, od kojeg je prvi nivo završen, dok su ostala dva u sivoj fazi.

Kuća se nalazi na 4,8 ari placa, ima podrum i dva garažna mesta

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Na drugom kraju grada, u opštini Rakovica prodaje se kuća za skoro istovetni iznos (175.000 evra), ali od 265 kvadratnih metara.

Kuća se nalazi na Petlovom brdu kod okretnice autobusa 56 i 59, u mirnom kraju punom zelenila. Kuća je u nizu sa 2 zasebna stana sa 2 zasebna ulaza na placu površine 3,5 ara.

Grejanje je na gas, kuća je kompletno renovirana, osim dela potkrovlja, koje kupcu nudi mogućnost za pretvaranje u zaseban stan.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Na suprotnoj obali Save za 10.000 evra manje (165.000 evra) kupci imaju prilike da pazare svoj novi dom na Surčinskom putu.

Petosobna kuća od 200 kvadratnih metara, stara 16 godina, nudi se za novac ili kao zamena za stan na Novom Beogradu.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Malo dalje, u opštini Zemun, za ljubitelje zaista velike kvadrature, ponuđena je na prodaju kuća od 700 kvadratnih metara u naselju Altina, po ceni od 400.000 evra.

Nekretnina je oglašena kao porodična kuća na tri nivoa, na 20 ari placa, rađena kvalitetnim materijalima. Uz osam soba, kupac dobija suteren koji je organizovan kao prostor za razonodu, dok je potkrovlje od 200 kvadratnih metara nezavršeno.

Ove i druge ponude iz svih gradova i mesta u Srbiji možete pronaći na sajtu Mojkvadrat.rs

Vesti

strana 1 od 9313 idi na stranu