Mali: Večeras će radijatori u Beogradu biti topli

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavili su da će noćas početi tople probe u toplanama u Beogradu.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 06.10.2017.

19:06

Mali: Večeras će radijatori u Beogradu biti topli
Ilustracija: Thinkstock

Oni su istakli i da se očekuje da u više od 90 odsto domaćinstava radijatori budu topli, a da od sutra to bude slučaj sa svim stanovima koji su priključeni na daljinsko grejanje.

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, gradonačelnik Beograda dao je nalog da "Beogradske elektrane" počnu sa toplim probama i sa ministrom obišao toplanu "Novi Beograd".

Ministar Antić rekao je da će probe početi večeras i da se od sutra mogu očekivati topli radijatori u svim domaćinstvima. On je dodao da je reč o "pojačanim toplim probama", koje će učiniti da stanovi sugrađana budu topli.

"Sve toplane u Srbiji apsolutno su spremne za čitavu zimu, a obezbeđene su velike količine energenata", naveo je Antić.

Mali je rekao da očekuje da će večeras radijatori u stanovima Beograđana biti topli.

"Nikada spremniji nismo bili nego ove grejne sezone. Ne postoje nikakva dugovanja prema „Srbijagasu”, svi energenti su obezbeđeni, a više od tri milijarde dinara uloženo je u rehabilitaciju mreže i remont sistema", rekao je gradonačelnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: