NBG kompleks traži kupca - rasprodaja iz stečaja

Novobeogradski poslovni kompleks B23 Ofis park, koji nikada nije završen, ponuđen je na prodaju po ceni od 26 miliona evra.

Srbija

Izvor: eKapija

Sreda, 20.09.2017.

11:25

NBG kompleks traži kupca - rasprodaja iz stečaja
Foto: Thinkstock

Čuvena zgrada sa helidromom na krovu, na uglu ulica Antifašističke borbe (ranije Proleterske solidarnost)i i Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu, nekada ambiciozan projekat Verano motorsa, traži novog vlasnika.

Stečajni upravnik Beta-23 d.o.o. oglasio je prodaju tog preduzeća kao pravnog lica. Imovinu Beta-23 čine pomenuta poslovna zgrada (u izgradnji), pripadajuća oprema i zalihe, kao i potraživanja, prema elaboratu o proceni imovine.

Preduzeće Beta-23, prema podacima APR-a, u stopostotnom je vlasništvu Verano motorsa Beograd u stečaju.

Javno nadmetanje zakazano je za 23. oktobar.

Podsetimo, ambiciozno zamišljeno zdanje u Novom Beogradu, čiju je izgradnju investitor - Verano, pokrenuo još 2008, već godinama stoji prazno i nezavršeno.

Prošle jeseni objavljeno je "da se ne zna koja je sudbina projekta", a ranije su se pojavljivale informacije da je u planu prodaja celog kompleksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: