"Pisao Miki iz Jele, kaže dobro što je Ikea došla"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poruku od vlasnika jedne srpske kompanije nameštaja u kojoj navodi da je dobro što je Ikea došla.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 10.08.2017.

10:19

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

“Noćas sam dobio poruku od Mikija Radovanovića iz Jele iz Jagodine koji kaže: super što ste doveli Ikeu. Drago mu je što će imati konkurenciju jer će i oni praviti bolji nameštaj”, naveo je Vučić.

"To je taj duh pobede, konkurencije. Iako mi se čini da bi se neki vratili u samoupravljanje", naglasio je predsednik.

Vučić kaže da je u svakoj zemlji gde je došla Ikea povećana potrošnja i proizvodnja nameštaja i da je optimista što se tiče srpskih proizvođača da će se njihovi proizvodi naći u globalnoj ponudi švedske kompanije.

Vučić je prilikom otvaranja Ikee izrazio uverenje da će njenim dolaskom proizvodnja nameštaja u Srbiji da napreduje, a ne da nazaduje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

22 h

Podeli: