"Već smo tražili od MUP-a gde može 130km/h"

Resorno ministarstvo već je tražilo od MUP-a da izvrši procenu na kojim deoncama auto-puta može da se poveća brzina sa 120 na 130 kilometara na sat.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.08.2017.

13:41

Foto: Vlada Srbije

“Već smo uputili pismo ministru policije (Nebojši Stefanoviću) i tražimo procenu MUP-a, zbog tehničkih karakteristika i svega što je potrebno”, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

“Očekujemo da na onim deonicama koje su moderne bude povećana brzina. Nema razloga da se to ne uradi budući da imamo moderan auto-put”, rekla je Mihajlovićeva novinarima.

Kako kaže, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je predložilo da se poveća brzina na auto-putu pošto se mnogo ulaže u auto-puteve.

Imamo na Koridoru 10 određene moderne i nove deonice na kojima može da se poveća brzina na 130 km na sat, a da to ne bude nebezbedno, kao i Koridoru 11, navela je Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

19 h

Podeli: