"Priznajem, popio sam čašicu kad sam čuo" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je investicija Cumtobela bila povod da nazdravi i popije čašicu rakije.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 28.07.2017.

13:40

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Toliko je kaže bio srećan zbog odluke austrijske kompanije da investira u Niš.

Vučić je novinarima rekao da su još dve zemlje pored Srbije bile zainteresovane da privuku investicije te fabrike, ali da je, eto, Srbija pobedila.

"Dva puta tokom dugih godina rada u vladi sam popio 0,3 centilitra rakije, a jedna od tih prilika je bila kada sam čuo da je Cumtobel izabrao Srbiju, jer sam bio toliko srećan, znajući koliko će to značiti za Niš i jugoistok Srbije", ispričao je predsednik Vučić.

Predsednik je rekao da će ta fabrika raditi i za izvoz, ali će njihovi proizvodni značiti puno i za naše tržište.

Za proizvode Cumtobela veliki kupac će biti Beograd, a rasveta će biti potrebna i za našu infrastrukturu, koju gradimo i sve to će doprineti boljem, bržem i produktivnijem radu niških radnika, zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

17 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: