"Nema više 'zli Šapić' koči 'vrednog Vesića'"

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da je opština uklonila sve nelegalne objekte na Savskom nasipu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.06.2017.

14:20

Foto: Tanjug, arhiva

Šapić je na svom profilu na Fejsbuku napisao da su uklonjeni svi objekti za koje je opština imala zakonski osnov to da uradi, odnosno predmeti koji se ne nalaze u procesu legalizacije u Sekretarijatu za legalizaciju, grada Beograda.

“Za sve objekte koji se trenutno nalaze na Savskom nasipu, odgovorna je Uprava grada Beograda i samo oni odlučuju o njihovoj sudbini, da li će biti ozakonjeni ili uklonjeni”, napisao je Šapić.

“Sad više nema objašnjena kako ‘zli’ Šapić, ‘koči vrednog i savesnog’ gradskog menadžera gospodina Gorana Vesića, da radi svoj posao”, dodao je Šapić.

Predsednik opštine Novi Beograd pozvao je Upravu grada Beograda i gradskog menadžera da reše status preostalih objekata i odluče hoće li biti ozakonjeni ili uklonjeni.

Opština Novi Beograd počela je prošle nedelje uklanjanje nelegalnih objekata na Savi.

Šapić je 23. maja najavio rušenje, ali i istakao da će opština rušiti samo objekte koji nisu u procesu legalizacije i optužio gradsku vlast da im ne dostavlja predmete.

Gradski menadžer Goran Vesić optužio je čelnike te beogradske opštine da su dozvolili nelegalnu gradnju i da ništa ne preduzimaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: