Dajners “ne radi” nigde, korisnici u čudu

Korisnicima Dajners kartice u Srbiji i dalje je onemogućeno korišćenje, od kada je pre skoro dve nedelje objavljeno da su nastale nepravilnosti u poslovanju.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

12:12

Dajners “ne radi” nigde, korisnici u čudu
Foto: Thinkstock

Od 5. maja, kada je Dajners saopštio da je zbog nepravilnosti u poslavanju onemogućeno korišćenje kartica delu članova i na pojedinim prodajnim mestima, korisnicima je stiglo samo šturo saopštenje u kojima ih obaveštavaju o nastalim problemima.

Navedeno je da je u delu prodajne mreže onemogućen prihvat kartice i da zbog toga nije moguće njeno korišćenje na pojedinim prodajnim mestima u Srbiji, kao i da prihvat otežava i blokada računa kompanije od strane nekoliko poverilaca.

Međutim, kako B92 saznaje, korišćenje dajners kartice nije moguće nigde u Srbiji.

Isto saopštenje objavljeno je i na zvaničnom sajtu kompanije u Srbiji.

U njemu se navodi da se analiziraju moguća rešenja i da nije moguće predvideti koliko će dugo ovakvo stanje da traje i na koliko prodajnih mesta neće biti moguće korišćenje kartice.

Korisnicima nije data preporuka kako da se ponašaju u smislu plaćanja mesečnih obaveze, koja iznosi 330 dinara, niti su im predočena prava i obaveze koja imaju zbog novonastale situacije.

U kol centru Dajnersa u Srbiji su na pitanje kako će biti regulisano plaćanje članarine, s obzirom na to da korišćenje kartice nije moguće, kazali da se slanjem mejla plaćanje članarine može stornirati.

Na pitanje da li je u redu da korisnici traže storniranje pretplate, kada je reč o očiglednom propustu kompanije, kažu da se još uvek ništa ne zna i da će ukoliko ovakvo stanje potraje, članarina svakako biti automatski stornirana, ali da se dodatne informacije i dalje očekuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: