Konačno: Sve o seoskom turizmu na jednom mestu

Beograd -- Katalog koji sadrži više od 200 seoskih turističkih domaćinstava iz cele Srbije promovisan je na štandu Turističke organizacije Srbije (TOS) na Sajmu turizma.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ta brošura, kako je Tanjugu kazala predstavnik TOS -a Ljiljana Čerović zaokružuje turističku ponudu Srbije, jer su do sada postojale samo brošure o ponudama sela Srbije.

Ona je naglasila da će se katalog seoskih turističkih domaćinstava vrlo brzo biti dostupan i na sajtu TOS-a.

"TOS već dugi niz godina radi na promociji seoskog turizma i sve u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i sa udruženjima. Uvek smo imali brošure i ukazivali na značaj seoskog turizma, ali uvek je nešto nedostajalo, i ovim katalogom koji predstavljamo popunili smo taj nedostatak", rekla je Čerović.

Prema njenim rečima, u katalogu su sve potrebne informacije kako stići do domaćinstv, šta oni nude, imaju li kakav dodatni sadržaj, kao i šta je u njihovoj blizini što se može posetiti.

Čerović je navela da su u katalogu predstavljena seoska domaćinstva iz Vojvodine, kao i Centralne i Istočne Srbije, sa ukupno više od 900 kategorisanih ležaja, a neka od tih domaćinstava su uključena i u akciju odmora u Srbiji kroz vaučere.

Vesti

strana 1 od 278 idi na stranu