Greko JLT: Bićemo lider na srpskom tržištu

Kompanija Greko JLT Srbija (GrECo), deo istoimene evropske grupacije, preuzela je u Srbiji dve brokerske kuće – Auktor Solers i Interisk, saopštava kompanija.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

10:34

Greko JLT: Bićemo lider na srpskom tržištu
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u saopštenju, time su stvoreni preduslovi da kombinovanjem znanja i veština i zajedničkim nastupom na tržištu, ta tri renomirana posrednika u osiguranju postanu najveći u Srbiji.

Georg Vinter, član uprave matične kompanije Greko JLT Austrija izjavio je da se tom akvizicijom ojačava pozicija kompanije u jugoistočnoj Evropi. “Cilj nam je da pružimo najbolju uslugu kako internacionalnim, tako i domaćim klijentima u Srbiji, profesionalno upravljanje rizicima i inovativne usluge", naveo je on, piše u saopštenju.

Na čelu nove kompanije je Dušanka Talić, osnivač i direktor Interiska, koja ima dugogodišnje iskustvo u osiguranju, a radila je i za internacionalne kompanije na različitim funkcijama. Osnivači Auktor Solersa, Đorđe Mandić i Srđan Bošković, pružiće podršku kompaniji Greko JLT Srbija, kao partneri, navodi se u saopštenju.

Greko JLT je u Srbiji počeo da radi 2003. godine u poslovima posredovanja u osiguranju. Trenutno se portfolio kompanije u Srbiji sastoji od više od 100 korporativnih klijenata. Ukupna plasirana premija osiguranja nove kompanije će biti 1,5 milijardi dinara.

Greko JLT grupacija je nezavistan broker u osiguranju i lider na tržištu u zemljama CESEE (centralne, istočne i jugoistočne Evrope ). Grupa posluje u 16 zemalja, u 54 kancelarije sa 790 zaposlenih. Greko JLT omogućuje poseban pristup i individualna rešenja u upravljanju rizicima i osiguranjem za korporacije, udruženja i javni sektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: